Agrement

DESCOPERIȚI LOCAȚII MINUNATE si de agrement

Escalada

Octombrie. 2015

  Escalada reprezintă o atracţie deosebită pentru sportivii amatori şi alpiniştii profesionişti. Escalada începe în luna mai şi se termină în luna octombrie. Sezonul de escaladă pe gheaţă începe în decembrie şi se termină în luna martie. Alpinismul se practică atât vara cât şi iarna, mai ales în Rarău- Giumalău.

  Rarăul este una din cele mai frumoase zone de căţărare din ţară. Peisajele sunt foarte frumoase, însă singura problemă este vremea, care este capricioasă.

Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană,

puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web.

Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.

UTILE

OBIECTIVE  TURISTICE

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.